Vieme, kde skončila loď, ktorú starosta Flešár odpredal

  • PDF
Užívateľské hodnotenie: / 0
NajhoršíNajlepší 

Starosta Holčíkoviec Michal Flešár utajuje doklady o hospodárení obce pod jeho vedením. Asi vie, prečo. Nechce zverejniť zápisnice zo zastupiteľstiev, výšku svojho platu a vlastných odmien. Tají tiež, za akých podmienok predával pozemky, kde skončila loď z Domaše a prístavné mólo. Prinášame prvé odhalenie, ktorých bude podstatne viac.


Samospráva v okolí Domaše zapácha viac, ako by sa mohlo zdať

Nie len obec Kvakovce má problémy s transparentnoťou, pripomeňme, že starostu Jána Ondovčáka uznali 2 krát za vinného pre porušovanie zákona o slobodnom prístupe k informáciám, za čo dostal aj pokuty.


Druhou obcou v okolí Domaše, ktorá tají svoje hospodárenie je obec Holčíkovce a jej starosta Michal Flešár. Zistili sme, kde skončila výletná loď, ktorá na Domaši ešte pred pár rokmi plávala.


Ľudia mali radi výhliadkové plavby

Aj napriek tomu, že loď nebola luxusná ako jej predchodkyňa, poskytovala apoň nejaké možnosti pre turistov a rekreantov. Ľudia výhliadkové plavby mali radi a nostalgicky spomínajú na lodnú dopravu, ktorá medzi strediskami fungovala. Bodku za lodnou dopravou dal v tichosti starosta obce Holčíkovce pán Michal Flešár. Dodnes tají, za akých podmienok pripravil ľudí o loď.


Čo tvrdil starosta Flešár médiám v roku 2005?

Pre Život Prešova povedal: Rekonštrukcia výletnej lode s kapacitou 60 osôb vyžaduje rozsiahlu rekonštrukciu v objeme asi 1 milión korún, ktoré obecnej pokladnici chýbajú. \"Predpokladáme, že v budúcom roku by sa nám malo podariť loď sfunkčniť, \" konštatoval Flešár.


Jedna z posledných fotiek poslednej lode Domaše



Čo sa udialo v roku 2006?

Nikto nevie. Loď  jednoducho z Domaše zmizla. Komu a za koľko ju predali, to starosta Holčíkoviec Flešár tají. Prečo nechce zverejniť zmluvu, za akých podmienok loď odpredal?


Našli sme, kde skončila výhliadková loď Domaše

Loď neskončila v šrote, ako by sa mohlo zdať. Domašská loď dodnes pláva vynovená pod názvom TRAJÁN v Piešťanoch na Sĺňave a vozí turistov a návštevníkov. Prvú plavbu na Sĺňave v Piešťanoch uskutočnili na ExDomaši v roku 2008.


 Pozrite si video z lode ExDomaša dnes TRAJÁN


Loď neskončila v šrote, ale slúži ďalej, len nie na Domaši.


Preto pán starosta Flešár utajuje dokumenty?


Bojí sa, že verejnosť sa dozvie pravdu?




Loď Domaša, ktorú predal Flešárov predchodca do Prahy


Ďakujeme občanom Holčíkoviec za ich "skvelých" starostov


Cykloturistika

Rybolov

Vodné športy

uvod3